FOTO Facebook lansează Watch Party la nivelul întregii rețele

FOTO Facebook lansează Watch Party la nivelul întregii rețele
scris 28 nov 2018

Watch Party, funcția de urmărire simultană a clipurilor video, este acum disponibilă pentru toți utilizatorii și toate paginile de Facebook.

Watch Party este cea mai nouă găselniță pusă în practică de Facebook pentru a crește implicarea utilizatorilor săi și a reduce ceea ce oficialii companiei numesc consumul pasiv de conținut.

Această funcție permite mai multor utilizatori să urmărească un video în același timp și să comenteze în timp real pe marginea lui.

Watch Party fusese lansată anterior doar pentru grupurile de discuții, iar acum disponibilitatea acesteia este extinsă la nivelul întregii rețele sociale.

Încă un executiv important părăsește WhatsApp CITEȘTE ȘI Încă un executiv important părăsește WhatsApp

Conform oficialilor companiei, grupurile de discuții au folosit deja opțiunea Watch Party de peste 12 milioane de ori de când a fost lansată prima oară, în luna ianuarie.

Statisticile de până acum le-au arătat celor de la Facebook că numărul comentariilor în cazul noului format este mai mare de opt ori decât în cazul clipurilor obișnuite.

Utilizatorii pot comenta în timp real într-un Watch Party creat pentru o transmisiune live, iar comentariile sunt organizate ierarhic pentru a facilita dialogul dintre utilizatori.

De asemenea, utilizatorii pot programa pentru o data viitoare un Watch Party.

Vicepreședintele Facebook, Fidji Simo, a declarat că scopul noii facilități este acela de a inspira conexiunea umană în locul consumului pasiv de conținut video.

FOTO Facebook lansează Watch Party la nivelul întregii rețele

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
video