Lidl Digital România devine Schwarz IT Hub

Lidl Digital România devine Schwarz IT Hub

Octavian Ichim, CEO Schwarz IT Hub

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2021

Lidl Digital România, centrul de excelență în IT care furnizează soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale rețelei internaționale Lidl, devine Schwarz IT Hub, filială a Schwarz IT INT Holding GmbH.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Schwarz IT INT Holding GmbH este furnizorul de servicii IT al Grupului Schwarz, responsabil de coordonarea și implementarea la nivel internațional a infrastructurii și a soluțiilor IT și de personalizarea acestora conform cerințelor de business. 

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

„Suntem foarte mândri de activitatea centrului de excelență în IT deschis în România în urmă cu trei ani și suntem nerăbdători să începem un nou drum extraordinar în familia Schwarz IT la nivel internațional", a declarat Octavian Ichim, CEO Schwarz IT Hub, divizia din România.

Grupul Schwarz este o companie internațională de retail, cu aproximativ 500.000 de angajați în întreaga lume și peste 12.900 de magazine în mai mult de 30 de țări. Grupul Schwarz este alcătuit, printre altele, din cele două divizii de retail Lidl și Kaufland și are sediul în Neckarsulm din Baden-Württemberg. Schwarz IT INT Holding GmbH este partenerul de tehnologie al Grupului Schwarz și dezvoltă de peste 13 ani modelele de afaceri digitale ale retailerului. Schwarz IT INT Holding GmbH are sedii în Neckarsulm și Berlin și huburi de tehnologie în Barcelona, Berlin, București și Sofia.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl digital românia
schwarz it hub