Logitech lansează un încărcător wireless pentru iPhone, proiectat în colaborare cu Apple

Logitech lansează un încărcător wireless pentru iPhone, proiectat în colaborare cu  Apple
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 aug 2018

Logitech anunță disponibilitatea pe piață a unui încărcător wireless pentru cele mai noi iPhone-uri, încărcător care a fost proiectat împreună cu cei de la Apple.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Logitech POWERED este un încărcător wireless care funcționează cu singurele trei iPhone-uri care suportă această tehnologie: iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Producătorul susține că smartphone-ul, care poate fi poziționat atât pe verticală, cât și pe orizontală în încărcător, poate, de asemenea, să fie folosit cu ușurință câtă vreme se află la încărcat.

Încărcătorul celor de la Logitech are un suport pentru telefon în formă de U, cu o textură cauciucată, care poate realiza încărcarea wireless și când telefonul este protejat de o carcasă cu o grosime de cel mult 3 mm.

Comisia Europeană se gândește să impună un încărcător comun pentru telefoanele mobile CITEȘTE ȘI Comisia Europeană se gândește să impună un încărcător comun pentru telefoanele mobile

Pentru reglarea temperaturii în timpul încărcării wireless, Logitech POWERED este dotat cu protecție la supraîncălzire.

Încărcătorul este certificat Qi, standard folosit atât de iPhone, cât și de majoritatea telefoanelor cu Android care suportă această tehnologie. Asta înseamnă că, eventual, încărcătorul poate fi folosit și pentru un smartphone cu Android de dimensiuni similare celor trei iPhone-uri suportate oficial.

Logitech POWERED va fi disponibil din luna august atât pe site-ul Logitech, cât și în magazinele Apple, putând fi achiziționat pentru 80 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
logitech
apple
incarcator wireless