Magazinele Apple rămân închise de termen nedeterminat

Magazinele Apple rămân închise de termen nedeterminat
scris 18 mar 2020

Magazinele Apple închise din cauza virusului COVID-19 nu se vor mai deschide 27 martie, așa cum spunea inițial compania americană.

În urmă cu cinci zile, Apple anunța că-și închide magazinele din întreaga lume, cu excepția Chinei, pentru a evita răspândirea virusului COVID-19. În comunicatul de atunci se arăta că magazinele vor rămâne închise până pe 27 martie.

Acum, aceeași comunicare de pe site-ul Apple a eliminat referirea la data de la care magazinele vor fi redeschise. În schimb, Apple spune acum că magazinele sale vor rămâne închise pe termen nedeterminat.

Apple va lansa luna asta nu unul, ci două modele noi de iPhone CITEȘTE ȘI Apple va lansa luna asta nu unul, ci două modele noi de iPhone

Evoluția virusului i-a făcut pe cei de la Apple să înțeleagă că 27 martie este un termen prea optimist și că rata răspândirii din unele regiuni, precum Europa, nu va permite o revenire așa rapidă la normal.

Cel mai probabil, Apple va face evaluări în funcție de evoluțiile locale și își va redeschide magazinele cât de repede va fi posibil în zonele în care situația o permite.

În paralel cu redeschiderea magazinelor din China, Apple a fost nevoită să-și închidă magazinele din restul lumii. Compania americană spune că-și va plăti angajați în această perioadă ca și cum ar munci.

Chiar dacă Apple nu ar fi luat această decizie, măsurile guvernelor din multe țări, care au decis deja sau urmează să anunțe închiderea magazinelor non esențiale, ar fi avut același rezultat pentru magazinele Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
coronavirus
magazine