Magazinele Telekom Romania Communications devin unități Orange, cu aceleași elemente și materiale de brand precum Orange Shops

Magazinele Telekom Romania Communications devin unități Orange, cu aceleași elemente și materiale de brand precum Orange Shops
scris 28 feb 2022

Denumirea Telekom Romania Comunications, fostul Romtelecom, va fi schimbată în Orange Romania Communications, compania urmând să funcționeze separat, ca o subsidiară a Orange România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, magazinele Telekom Romania Communications vor deveni treptat magazine Orange, cu aceleași elemente și materiale de brand precum Orange Shops.

În luna noiembrie, informațiile Profit.ro vizând faptul că Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) și Orange au ajuns la o înțelegere pentru preluarea operațiunilor aferente rețelelor fixe de către grupul francez au fost confirmate oficial. 

Recent, OTE a finalizat și achiziția participației de 30% pe care nu o deținea la Telekom Romania Mobile Communications (TKRM - fosta Cosmote), tranzacție cerută de Comisia Europeană pentru aprobarea preluării Telekom Romania Communications de către Orange.

Anterior, Profit.ro a anunțat că OTE estimează că va plăti 59,5 milioane de euro pentru cumpărarea acestui pachet.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Achiziția pachetului de 30% din acțiunile TKRM a fost finalizată, OTE ajungând la o deținere de 99,99% la fostul Cosmote.

Prețul achiziției s-a ridicat la 58,9 milioane de euro, ușor sub suma de 59,5 milioane de euro estimată anterior.

viewscnt
Afla mai multe despre
ote
telekom
orange romania
telekom romania communications
cosmote
tkrm
comisia europeana