Meta integrează modelul lingvistic Llama 3 în funcțiile de căutare ale aplicațiilor sale

Meta integrează modelul lingvistic Llama 3 în funcțiile de căutare ale aplicațiilor sale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 apr 2024

Cel mai nou model lingvistic dezvoltat de Meta, Llama 3, va face parte din funcțiile de căutare ale aplicațiilor Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După ce a prezentat joi noul model lingvistic Llama 3, Meta a anunțat că îl va folosi pe acesta în funcțiile de căutare ale platformelor sale sociale.

Compania derula deja un test în care a implementat funcții de AI în produsele sale, iar acum extinde acest test, folosind cel mai noul model lingvistic.

VIDEO Zuckerberg lansează un nou instrument pentru a concura cu ceilalți giganți din domeniul tehnologiei CITEȘTE ȘI VIDEO Zuckerberg lansează un nou instrument pentru a concura cu ceilalți giganți din domeniul tehnologiei

Utilizatorii vor putea folosi AI-ul din produsele Meta în diverse scopuri, precum a cere ajutor legat de compunerea mesajelor sau sugestii de rețete culinare.

De asemenea, acesta poate fi folosit pentru a căuta pe internet. AI-ul Meta are acces în timp real la rezultatele din Google și Bing.

În Facebook, utilizatorii pot pune chatbot-ului întrebări legate de postările pe care le văd. De exemplu, aceștia pot întreba unde a fost realizată o anumită fotografie.

Deocamdată, funcțiile Meta de AI sunt testate într-un număr limitat de țări, printre care Statele Unite, Canada și Australia.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
modelul lingvistic
llama 3
căutare
facebook
messenger
instagram
whatsapp