Microchip Technology extinde contractul de închiriere în AFI Park 1, cu încă 1.000 metri pătrați

Microchip Technology extinde contractul de închiriere în AFI Park 1, cu încă 1.000 metri pătrați
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 6 sep 2016

Compania Microchip Technology România și-a extins biroul din București cu 1.000 de metri pătrați prin preluarea unui etaj superior în clădirea de birouri AFI Park 1, unde își vor desfășura activitatea aproximativ o sută de noi angajați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

De altfel, printre primii chiriași ai clădirii AFI Park 1,  Microchip Technology România ocupa, inițial, 2.500 metri pătrați.

Echipa din România a Microchip Technology se concentrează pe conceperea și validarea de noi soluții pentru clienți globali de pe piața auto, industrială, medicală și a telecomunicațiilor.

Anul acesta, Centrul de Cercetare și Dezvoltare din România a sărbătorit cea de-a zecea aniversare de la deschidere, ca sucursală a Microchip Technologies Inc. Compania s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, având în prezent aproximativ 200 de specialiști, care creează produse și sisteme globale inovatoare din gama semiconductoarelor.

Pornind doar cu proiecte de tip analog, Microchip România este acum un mediu de lucru pentru designerii specializați în digital și analog și inginerii de aplicații, care lucrează într-o strânsă legătură cu partenerii globali ca parte a procesului de proiectare de soluții și tehnologii noi pentru microcontrolere, memorii și dispozitive analog.

În luna aprilie a acestui an, Microchip a achiziționat corporația Atmel, unul dintre cei mai importanți competitori, designeri și producători de semiconductoare, îmbogățindu-și astfel oferta cu noi modele de  microcontrolere, dispozitive de frecvență radio și de memorie flash, senzori tactili, cipuri și produse specifice aplicațiilor din gama Microchip.

Compania se află permanent într-un proces de dezvoltare durabilă, încă de la intrarea pe piața locală, în aprilie 2006. Microchip recrutează constant absolvenți ai Politehnicii, datorită bunei lor pregătiri și pentru că dețin cunoștințele necesare pentru a dezvolta proiecte de succes pentru companii multinaționale de profil.

AFI Europe vrea să înceapă construcția la AFI Brașov în acest an și să-l inaugureze în primăvara anului 2018 CITEȘTE ȘI AFI Europe vrea să înceapă construcția la AFI Brașov în acest an și să-l inaugureze în primăvara anului 2018

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Palace Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafață închiriabilă de peste 82.000 mp și oferă vizitatorilor o vastă zonă de divertisment cu multiple opțiuni pentru petrecerea timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale și internaționale, vizitate în medie de 50.000 de clienți pe zi.

AFI Europe România a dezvoltat AFI Park, cel mai nou și mai avansat parc de business de clasa A din București. Parcul oferă 70.000 mp de spații de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C. Primele trei clădiri de birouri, cu o suprafață închiriabilă de 38.000 mp sunt închiriate în proporție de 100%. În februarie 2016, AFI Europe România a finalizat construcția AFI Park 4&5, care oferă proiectului o suprafață închiriabilă adițională de 32.000 mp. AFI Park 4&5 a atins un grad de ocupare de aproape 70%, prin pre-închirierea către Cameron, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, TELUS International, Veeam Software și  SecureWorks.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi park
afi europe
microchip romania