Microsoft lansează aplicația Copilot pentru smartphone-uri

Microsoft lansează aplicația Copilot pentru smartphone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 dec 2023

Chatbot-ul Copilot, dezvoltat de Microsoft, are acum o aplicație, care funcționează pe smartphone-urile cu Android și este disponibilă în mod gratuit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce și-a lansat propriul chatbot și, între timp, l-a și rebotezat (din Bing în Copilot), Microsoft a reușit să dezvolte și o aplicație de smartphone pentru acesta.

Aplicația oferă funcții de AI bazate pe limbajele GPT-4 și DALL-E 3 pentru comunicarea în scris cu chatbot-ul și generarea pe bază de comenzi a imaginilor.

Apple a depus contestație și o cerere de urgență în problema ceasurilor CITEȘTE ȘI Apple a depus contestație și o cerere de urgență în problema ceasurilor

Folosirea GPT-4 este opțională, acesta putând fi activat sau dezactivat de utilizatori. Nu lipsesc nici cele trei moduri de funcționare între care utilizatorii pot opta - Creative, Balanced și Precise.

Pentru început, aplicația oferă doar acces la chatbot, lipsind funcții avansate precum un istoric al discuțiilor sau suport pentru plugin-uri, care, cel mai probabil, vor fi adăugate ulterior.

Aplicația Microsoft Copilot concurează cu ChatGPT al partenerului OpenAI, pe care nu-l menajează deloc, oferind acces gratuit la GPT-4, spre deosebire de OpenAI, care cere 10 dolari pe lună pentru această facilitate.

Deocamdată, nu există și o aplicație de iPhone pentru Copilot, însă, Microsoft spune că aceasta este „aproape gata”.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
aplicație
ai
chatbot
copilot
smartphone