Microsoft lansează Surface Thunderbolt 4 Dock

Microsoft lansează Surface Thunderbolt 4 Dock
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 apr 2023

Cea mai nouă versiune a hub-ului pentru laptopuri dezvoltat de Microsoft vine cu o mulțime de porturi și conexiuni, dar și cu un preț pe măsură.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Surface Thunderbolt 4 Dock vine să adauge un mare număr de opțiuni privind conectivitatea laptopurilor care, din diverse motive, sunt lipsite de conexiuni necesare utilizatorilor.

În primul rând, așa cum sugerează și numele produsului, nou hub facilitează conectarea accesoriilor prin Thunderbolt 4 la laptop sau tabletă. Lățimea de bandă este suficientă pentru a conecta două monitoare la 60HZ, iar puterea de 96W permite alimentare celor mai pretențioase sisteme portabile.

Lenovo lansează un smartphone care se încarcă în 23 de minute CITEȘTE ȘI Lenovo lansează un smartphone care se încarcă în 23 de minute

Pe spate, există câte două porturi USB-C și USB-A, o mufă audio de 3,5mm și un port Ethernet de 2.5Gbps. Acestora se adaugă câte un USB-C și un USB-A, montate în față.

Microsoft spune că 20% din plasticul folosit pentru construirea produsului este recuperat din oceane și reciclat.

În ciuda faptului că producătorul promovează hub-ul ca fiind dezvoltat pentru produsele pe care le vinde sub brandul Surface, acesta poate fi folosit la fel de bine cu orice alt sistem compatibil cu Thunderbolt 4.

Surface Thunderbolt 4 Dock este disponibil în magazinul oficial Microsoft, de unde poate fi cumpărat cu 300 de dolari. Prețul este unul destul de mare, mai ales ținând cont că lipsesc diverse alte opțiuni privind conectivitatea, precum un cititor de carduri SD.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
surface thunderbolt 4 dock
usb-c
usb-a
thunderbolt 4