Microsoft Outlook scrie e-mail-uri după dictare

Microsoft Outlook scrie e-mail-uri după dictare
scris 9 iun 2021

Clientul mobil de e-mail al celor de la Microsoft a învățat să realizeze mai multe acțiuni pe bază de comenzi vocale, ajutând la grăbirea unor operațiuni precum compunerea email-urilor.

Microsoft a actualizat aplicația mobilă de Outlook cu suport limitat pentru comenzile vocale (în limba engleză) procesate de asistentul digital Cortana, care poate pune în aplicare anumite funcții ce până acum puteau fi realizate doar manual.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Prin comenzi vocale, utilizatorul poate compune (sau răspunde la) un e-mail, poate programa trimiterea acestuia la o anumită oră și poate realiza o căutare în cadrul aplicației.

Comenzile vocale pot fi apelate prin intermediul butonului cu semnul “+” din partea de jos a ecranului, același buton de unde pot fi compuse email-uri noi sau pot fi adăugate noi evenimente în calendar.

Outlook pentru desktop oferă de mult timp suport pentru comenzi vocale, însă, această facilitate era limitată până acum în cadrul aplicației mobile.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Prima oară, noul set de comenzi vocale va ajunge pe iPhone-uri, urmând ca, la o dată ulterioară, această facilitate să fie disponibilă și pe smartphone-urile cu Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
outlook
email
dictare