Microsoft renunță la jocurile online din Windows

Microsoft renunță la jocurile online din Windows
scris 15 iul 2019

Utilizatorii obișnuiți să joace Hearts online în Windows vor fi nevoiți în curând să-și găsească alternative, după ce Microsoft va scoate aceste jocuri din cadrul sistemului de operare.

Compania americană a decis să nu mai suporte acele jocuri care au nevoie de o conexiune la internet din Windows 7 și versiunile mai vechi ale sistemului său de operare.

Printre jocurile la care de utilizatorii de Windows vor pierde acces se numără Backgammon, Checkers, Hearts, Reversi, Spades și MSN Go.

În funcție de versiunea de Windows folosită, utilizatorii vor pierde accesul la date diferite de timp, primele vizate fiind cele mai vechi versiuni.

Huawei pregătește concedieri masive CITEȘTE ȘI Huawei pregătește concedieri masive

Astfel, utilizatorii de Windows XP și Windows ME nu vor mai avea acces la jocurile online încă de la finele acestei luni.

Aceleași jocuri vor mai putea fi accesate în Windows 7 până pe 22 ianuarie 2020, la o săptămâna după ce ajunge la final și suportul propriu-zis pentru această versiune de Windows.

Cei care vor duce dorul jocurilor au două alternative: fie trec la Windows 10 și descarcă jocurile preferate din Microsoft Store, fie își caută alternative online, pe numeroasele site-uri care le oferă.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows
jocuri