Microsoft Teams adaugă jocuri precum Solitaire și Minesweeper

Microsoft Teams adaugă jocuri precum Solitaire și Minesweeper
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 nov 2022

Suita de comunicare dezvoltată de Microsoft include acum și jocuri casual, pe care angajații le pot juca în timpul conferințelor video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Sub egida Games for Work, serviciul Microsoft Teams oferă acum acces și la jocuri casual. Acestea sunt Solitaire, Minesweeper, Wordament și IceBreakers.

Toate jocurile sunt dezvoltate de Microsoft Casual Games (parte a Xbox Game Studios) și au funcții multi-player și interactive, permițând angajaților să se joace între ei.

Apple permite utilizatorilor să testeze noul serviciu de comunicare prin satelit CITEȘTE ȘI Apple permite utilizatorilor să testeze noul serviciu de comunicare prin satelit

Solitaire, de exemplu, are un mod competițional, în care angajații se pot provoca să-și bată scorurile, în vreme ce IceBreakers poate iniția conversații în momentele de liniște sau în pauze.

Pot lua parte la aceste jocuri între 2 și 250 de persoane.

Pentru a justifica adăugarea jocurilor într-un serviciu evident legat de muncă, compania americană citează un studiu realizat de Universitatea Brigham Young, care susține că echipele care se joacă împreună sunt cu 20% mai productive decât cele participă la activități de team building.

Jocurile din cadrul Games for Work sunt disponibile doar pentru clienții enterprise ai serviciului Microsoft Teams.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft teams
jocuri
solitaire
minesweeper