Multe dintre podcast-urile Spotify au fost inaccesibile

Multe dintre podcast-urile Spotify au fost inaccesibile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 iun 2022

Spotify nu a înnoit la timp certificatul de securitate al platformei Megaphone, astfel că numeroasele podcast-uri livrate prin intermediul acesteia nu au fost disponibile marți în cadrul aplicației Spotify.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ascultătorii podcast-urilor difuzate de Spotify nu și-au putut asculta multe dintre emisiunile preferate în cursul zilei de marți, când acestea au fost indisponibile pentru mai bine de opt ore.

Au fost afectate podcast-urile difuzate prin Megaphone, platforma pe care Spotify a achiziționat-o în 2020 pentru 235 de milioane de dolari.

Microsoft lucrează la un dispozitiv special pentru streaming CITEȘTE ȘI Microsoft lucrează la un dispozitiv special pentru streaming

Spotify a comunicat că de vină a fost un certificat SSL, care nu a fost înnoit la timp. Nu este clar dacă a fost o problemă tehnică cu înnoirea certificatului sau, pur și simplu, Spotify a uitat să-l prelungească.

În urma acestei scăpări, creatorii de conținut nu au putut folosi CMS-ul, iar ascultătorii nu au putut asculta sau descărca podcast-urile găzduite de Megaphone.

Unii creatori de conținut s-au plâns pe rețelele sociale că au pierdut mii de audiții după această problemă, din cauză că nu au putut publica noi podcast-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
podcast
spotify