Neuralink s-a mutat juridic din Delaware în Nevada

Neuralink s-a mutat juridic din Delaware în Nevada
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2024

Neuralink, compania specializată în implantarea de cipuri în creier a lui Elon Musk, și-a mutat înregistrarea sediului central din Delaware în Nevada, potrivit portalurilor de afaceri din ambele state, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acest lucru vine la aproximativ o săptămână după ce Musk a spus că Tesla va organiza un vot al acționarilor pentru a transfera domiciliul companiei din Delaware în Texas, după ce un judecător i-a invalidat pachetul salarial de 56 de miliarde de dolari.

Jaf de proporții în Cuba. Peste 130 de tone de carne de pui, aliment vândut „pe cartelă”, au fost sustrase dintr-un depozit și vândute la negru, pe stradă. Printre inculpați se numără inclusiv IT-iști CITEȘTE ȘI Jaf de proporții în Cuba. Peste 130 de tone de carne de pui, aliment vândut „pe cartelă”, au fost sustrase dintr-un depozit și vândute la negru, pe stradă. Printre inculpați se numără inclusiv IT-iști

Cu toate acestea, schimbarea statului unde este înregistrată Tesla ar putea veni cu obstacole, cum ar fi procesele investitorilor, mai ales dacă este văzută ca o mișcare pentru a-i asigura lui Musk pachetul salarial, au spus experții juridici.

Musk a spus săptămâna trecută că Neuralink a implantat primul său cip cerebral într-un pacient uman, care se recupera bine după procedură.

Neuralink nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
neuralink implantare cipuri
neuralink sediu
neuralink elon musk