Producția de drone militare a Rusiei este în creștere

Producția de drone militare a Rusiei este în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2024

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat, în imagini publicate sâmbătă de ministerul său, că producția de drone militare a țării a crescut în ultimul an, deși mai rămân de rezolvat anumite probleme tehnice, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Rusia a folosit pe scară largă dronele în timpul campaniei militare de aproape doi ani din Ucraina, dar a trebuit adesea să se bazeze pe drone Shahed, ieftine, fabricate iranian.

Urmărește-ne și pe Google News
Jaf de proporții în Cuba. Peste 130 de tone de carne de pui, aliment vândut „pe cartelă”, au fost sustrase dintr-un depozit și vândute la negru, pe stradă. Printre inculpați se numără inclusiv IT-iști CITEȘTE ȘI Jaf de proporții în Cuba. Peste 130 de tone de carne de pui, aliment vândut „pe cartelă”, au fost sustrase dintr-un depozit și vândute la negru, pe stradă. Printre inculpați se numără inclusiv IT-iști
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Capacitățile de producție care au fost create ne permit să îndeplinim majoritatea sarcinilor cu care ne confruntăm astăzi”, a spus Shoigu în timpul unui tur al instalațiilor de producție de drone din regiunea râului Volga, din Udmurtia.

Șoigu a spus la o întâlnire a oficialilor că trebuie rezolvate problemele legate de utilizarea inteligenței artificiale (AI) în drone și războiul electronic.

Sir George Iacobescu, românul care a schimbat fața Londrei: \ CITEȘTE ȘI Sir George Iacobescu, românul care a schimbat fața Londrei: "Cu toții am crescut cu trupul în România, dar cu mintea în lumea occidentală"

În ultimele luni, Moscova a semnalat că complexul său industrial militar și-a intensificat producția, în vreme ce Rusia încearcă să iasă din lunile de blocaj militar din Ucraina.

Comandanții ucraineni au spus că dronele vor fi vitale pentru a câștiga avantajul în conflict, în timp ce analiștii militari spun că utilizarea intensă a armelor de către ambele părți îngreunează avansarea trupelor în teren.

viewscnt
Afla mai multe despre
drone rusești
drone militare rusia
rusia atacuri drone ucraina