Producția de drone militare a Rusiei este în creștere

Producția de drone militare a Rusiei este în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2024

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat, în imagini publicate sâmbătă de ministerul său, că producția de drone militare a țării a crescut în ultimul an, deși mai rămân de rezolvat anumite probleme tehnice, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Rusia a folosit pe scară largă dronele în timpul campaniei militare de aproape doi ani din Ucraina, dar a trebuit adesea să se bazeze pe drone Shahed, ieftine, fabricate iranian.

Jaf de proporții în Cuba. Peste 130 de tone de carne de pui, aliment vândut „pe cartelă”, au fost sustrase dintr-un depozit și vândute la negru, pe stradă. Printre inculpați se numără inclusiv IT-iști CITEȘTE ȘI Jaf de proporții în Cuba. Peste 130 de tone de carne de pui, aliment vândut „pe cartelă”, au fost sustrase dintr-un depozit și vândute la negru, pe stradă. Printre inculpați se numără inclusiv IT-iști

”Capacitățile de producție care au fost create ne permit să îndeplinim majoritatea sarcinilor cu care ne confruntăm astăzi”, a spus Shoigu în timpul unui tur al instalațiilor de producție de drone din regiunea râului Volga, din Udmurtia.

Șoigu a spus la o întâlnire a oficialilor că trebuie rezolvate problemele legate de utilizarea inteligenței artificiale (AI) în drone și războiul electronic.

Sir George Iacobescu, românul care a schimbat fața Londrei: \ CITEȘTE ȘI Sir George Iacobescu, românul care a schimbat fața Londrei: "Cu toții am crescut cu trupul în România, dar cu mintea în lumea occidentală"

În ultimele luni, Moscova a semnalat că complexul său industrial militar și-a intensificat producția, în vreme ce Rusia încearcă să iasă din lunile de blocaj militar din Ucraina.

Comandanții ucraineni au spus că dronele vor fi vitale pentru a câștiga avantajul în conflict, în timp ce analiștii militari spun că utilizarea intensă a armelor de către ambele părți îngreunează avansarea trupelor în teren.

viewscnt
Afla mai multe despre
drone rusești
drone militare rusia
rusia atacuri drone ucraina