OneDrive Personal Vault este disponibil pentru toți utilizatorii serviciului cloud al Microsoft

OneDrive Personal Vault este disponibil pentru toți utilizatorii serviciului cloud al Microsoft
scris 1 oct 2019

Microsoft anunță disponibilitatea globală a spațiului de stocare protejat de un strat suplimentar de securitate din cadrul serviciului OneDrive, numit Personal Vault.

Personal Vault este un folder special, în care utilizatorii sunt încurajați să-și stocheze cele mai importante informații. Suplimentar, accesul la acest folder se face după trecerea unui al doilea nivel de securitate.

Chiar dacă s-au logat în contul OneDrive, pentru a accesa Personal Vault utilizatorii trebuie să introducă un PIN, un cod primit pe e-mail sau SMS ori să folosească o măsură de autentificare biometrică precum amprenta sau scanarea facială.

Lansat în urmă cu câteva luni doar în Canada, Australia și Noua Zeelanda, Personal Vault este acum disponibil pentru toți utilizatorii serviciului OneDrive, însă cu anumite limitări.

Gigantul rus al internetului Yandex lansează un serviciu de streaming video care va rivaliza cu YouTube CITEȘTE ȘI Gigantul rus al internetului Yandex lansează un serviciu de streaming video care va rivaliza cu YouTube

Spre deosebire de abonații Office 365, care pot folosi nelimitat noua facilitate, utilizatorii care folosesc serviciul gratuit nu vor putea salva în Personal Vault numai trei fișiere.

Alături de Personal Vault, Microsoft lansează cu aceeași ocazie noi opțiuni privind spațiul de stocare. Clienții își pot suplimenta spațiul în incremente de 200 GB, pentru un preț suplimentar de 1,99 dolari.

Totodată, funcția de back-up din Windows 10 va permite acum salvarea în cloud a folderelor personale, precum Documents și Pictures, iar aplicația de iOS oferă acum un mod întunecat.

viewscnt
Afla mai multe despre
onedrive
microsoft
cloud