OnePlus a prezentat Watch 2

OnePlus a prezentat Watch 2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 feb 2024

La trei ani distanță de la primul smartwatch al companiei, OnePlus va lansa un doilea model, numit, simplu, Watch 2.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noul ceas inteligent OnePlus folosește arhitectura ”Dual Engine” - are două chipset-uri și două sisteme de operare.

În mod normal, pe baza chipset-ului Snapdragon W5, rulează Wear OS, sistemul de operare dezvoltat de Google, cu acces la toate aplicațiile disponibile pentru acesta.

Google integrează Gemini în aplicația Messages și Android Auto CITEȘTE ȘI Google integrează Gemini în aplicația Messages și Android Auto

Alternativ, când nivelul de energie scade, se poate trece la chipset-ul BES2700, pe baza căruia rulează un RTOS (real-time OS)

Dacă în modul Smart, cu Wear OS, pot fi folosite toate aplicațiile dedicate, în mod Power Saver, multe dintre funcții sunt dezactivate, pentru a reduce consumul de energie. În al doilea mod, ceasul poate funcționa până la 12 zile.

Cu încărcătorul de 7,5W, o încărcare completă durează 100 de minute. Producătorul spune că sunt necesare doar 10 minute pentru a încărca suficientă energie pentru o zi întreagă în Smart Mode.

Altfel, smartwatch-ul este construit din oțel inoxidabil și cântărește 49 de grame fără curea. Ecranul de 1,43 inch are 60Hz și o luminozitate maximă de 1.000 de niți.

Acesta are în dotare un set de senzori care include busolă, accelerometru, giroscop și barometru. Există mai multe moduri pentru monitorizarea mișcării, a somnului și, bineînțeles, a pulsului.

Watch 2 va intra pe piață pe 4 martie și va costa 330 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartwatch
watch 2