Orange lansează o aplicație care permite urmărirea pe mobil a meciurilor de fotbal din Liga 1

Orange lansează o aplicație care permite urmărirea pe mobil a meciurilor de fotbal din Liga 1
scris 25 iul 2016

Orange România, liderul pieței de profil, a lansat o aplicație care permite faniilor fotbalului să urmărească, fără costuri suplimentare, meciurile din Liga 1 pe laptop, tabletă sau telefon, în direct sau înregistrate, prin aplicația Orange TV Go. 

Înscrierea în programul Orange Supporter este disponibilă pentru clienții care au un abonament Orange Me din oferta comercială a operatorului sau o opțiune PrePay activă de minim 5 euro.

Prin trimiterea unui SMS cu numele echipei preferate la 321, fanii fotbalului primesc, la fiecare reușită a acesteia, 100 MB internet pentru fiecare gol,  500 MB internet pe mobil pentru fiecare meci câștigat și 1 GB internet pe mobil la câștigarea Campionatului Ligii 1.

În plus, microbiștii primesc pe telefonul mobil notificări prin SMS cu informații despre scor, marcatori sau cartonașele roșii din meciurile echipei alese pentru a fi la curent cu ultimele noutăți atunci când se întâmplă ceva important.

Mai mult, în aplicația actualizată Fotbal Info de la Orange, disponibilă în Google Play și App Store, fanii au acess în timp real la informații despre echipele selectate, meciurile sau competițiile preferate. Meciurile au comentarii live, statistici, clasamente și componența echipelor.

Orange este lider pe piața de telefonie mobilă din România, cu 10,01 milioane de clienți la 31 martie 2016 și venituri anuale de 947 milioane de euro.

Operatorul român este parte a grupului francez Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicații din lume, cu peste 252 milioane de clienți pe cinci continente.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
fotbal
aplicatie