Peste 2 miliarde de oameni folosesc smartphone-uri cu Android

Peste 2 miliarde de oameni folosesc smartphone-uri cu Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 mai 2017

Șeful Google, Sundar Pichai, a anunțat în deschiderea conferinței Google I/O că Android a depășit pragul de 2 miliarde de utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca în fiecare an, conferința Google I/O, dedicată în primul rând dezvoltatorilor, debutează cu discurs din partea șefului companiei, presărat cu date menite să scoată în evidență performanța propriilor produse.

Anul acesta cei de la Google se pot lăuda cu un prag special, care vorbește de succesul unuia dintre cele mai importante produse ale companiei: Android este folosit de peste 2 miliarde de oameni.

Următoarea versiune de Android va aduce îmbunătățiri în toate domeniile esențiale: autonomie, viteză și securitate CITEȘTE ȘI Următoarea versiune de Android va aduce îmbunătățiri în toate domeniile esențiale: autonomie, viteză și securitate

Altfel spus, Android are peste 2 miliarde de utilizatori lunar – oameni care folosesc un telefon cu Android cel puțin o dată pe lună.

Google se poate lăuda și cu o serie destul de lungă de aplicații care au peste 1 miliard de utilizatori. Acestea sunt YouTube, Chrome, Google Maps, Gmail, Search și Google Play.

Anul trecut, utilizatorii de Android au descărcat 82 de miliarde de aplicații și au urmărit, în medie, 1 miliard de ore de conținut video pe YouTube în fiecare zi.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
android
gmail
youtube