Piața difuzoarele inteligente a crescut în 2019 cu 70%

Piața difuzoarele inteligente a crescut în 2019 cu 70%
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 feb 2020

În ciuda semnelor de întrebare privind securitatea și intimitatea, oamenii cumpără din ce în ce mai multe boxe inteligente, contribuind la creșterea masivă a acestei piețe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unei estimări realizate de Strategy Analytics, piața difuzoarelor inteligente a ajuns anul trecut la un nivel record, în creștere cu 70 de procente față de 2018. Anul trecut au fost livrate 146,9 milioane de unități.

Seria Echo de la Amazon conduce în continuare piața, însă a scăzut în 2019 la 26,2% cotă de piață, de la 33,7% în 2018.

Mesaj dur al ambasadorului SUA: Huawei - o cale greșită pentru 5G. Fraude și complot pentru a fura secrete comerciale, a plătit bonusuri angajaților care au furat. Niciodată scutită de supravegherea Partidului Comunist CITEȘTE ȘI Mesaj dur al ambasadorului SUA: Huawei - o cale greșită pentru 5G. Fraude și complot pentru a fura secrete comerciale, a plătit bonusuri angajaților care au furat. Niciodată scutită de supravegherea Partidului Comunist

Și Google a pierdut cotă de piață anul trecut. De la 25,9% în 2018, cota de piață a Google a scăzut la 20,3 în 2019.

Amazon și Google și-au păstrat dominația în America de Nord și Europa. În schimb, la nivel global, câștigă din ce în ce mai multă tracțiune producătorii chinezi.

Piața difuzoarele inteligente a crescut în 2019 cu 70%

Apple rămâne pe locul șase în acest clasament, după Amazon, Google, Baidu, Alibaba și Xiaomi, cu doar 4,7 cotă de piață.

Cei de la Strategy Analytics cred că piața difuzoarelor inteligente va crește și anul acesta, în ciuda problemelor create de răspândirea coronavirusului.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
amazon
google
boxe inteligente