Planul TotalSoft: investiții de 5 milioane de euro în tehnologie, produse și inovație și extinderea internațională a unor soluții noi

Planul TotalSoft: investiții de 5 milioane de euro în tehnologie, produse și inovație și extinderea internațională a unor soluții noi

CEO-ul Totalsoft, Gorkem Tursucu

Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 8 apr 2021

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, a înregistrat, anul trecut, venituri în valoare de 22,3 milioane euro, propunându-și să investească peste 5 milioane de euro în tehnologie, produse și inovație anul acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectele derulate pe piețele externe au o pondere de 30% din cifra de afaceri a TotalSoft, acest procent urmând să crească în 2021 prin extinderea internațională a unor soluții noi precum Charisma HCM și Charisma Warehouse Management.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Anul trecut, EBITDA a ajuns la 3,7 milioane de euro, iar, în ultimii 3 ani TotalSoft a investit aproximativ 10 milioane de euro în îmbunătățirea, rescrierea și adoptarea de noi tehnologii pentru produsele existente.

În 2020, Totalsoft a continuat investițiile în produsele sale, Charisma ERP, Charisma Financial Services, Charisma HCM, Charisma Medical Software, și a depus efort în migrarea acestor soluții pe web, folosind noi arhitecturi. 

CEO-ul Totalsoft este Gorkem Tursucu.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

De altfel, compania a continuat investiția și în produse noi, dezvoltate pe platforma de digitalizare Charisma EveryWare. Această platformă este cloud-ready, oferă fluxuri de lucru customizabile și scalabilitate. Primul produs finalizat și disponibil pe această platformă este Leasing Origination, o soluție de inițiere credite care oferă suport pentru automatizarea deciziilor și asigurarea unei experiențe digitale pentru clienți.

„Am depășit peste 150 de programatori și continuăm să creștem echipa. Faptul că echipa crește arată că și tehnologiile pe care le folosim sunt la zi, pentru că dezvoltatorii sunt în continuă căutare de modern, iar mediul de lucru este unul atractiv. Investițiile pe care le-am făcut s-au concretizat în adoptarea de noi tehnologii, Charisma RP a fost rescrisă total pe tehnologii noi, Charisma Human Capital Management a devenit o aplicație web, toate aplicațiile noastre sunt disponibile în regim SaaS. Cea mai importantă investiție pentru noi este platforma Charisma EveryWare care este o platformă cloud ready și este suportul pentru toate aplicațiile pe care noi le dezvoltăm și pentru ceea ce noi facem de acum înainte”, spune Daniel Ionescu, Software Development Director TotalSoft.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Platforma Charisma EveryWare este deschisă către colaborarea cu aplicații dezvoltate de furnizori terți, cu scopul de a acoperi complet nevoile de digitalizare și automatizare ale clienților. În prezent, platforma se integrează cu peste 20 de astfel de aplicații.

„Am investit foarte mult atât în suita de produse existente în dezvoltarea lor și migrarea lor către soluțiile de web, cât și în produse noi. În divizia de Human Capital Management ne-am obișnuit să investim în inovație. Acum doi ani am venit cu chatbot-ul, anul trecut am introdus procesul de semnătură electronică în tot ce înseamnă activități de resurse umane: semnarea contractelor de muncă, semnarea actelor adiționale. Anul acesta am lansat feedback-ul continuu, fiecare coleg poate să dea un feedback continuu prin intermediul chatbot-ului în funcție de interacțiunile pe care le-a avut cu oricare alt coleg din organizație”, indică Mihai Găvan, Global HCM Sales Director TotalSoft.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Tot anul trecut, ABS Financial Services, parte a TotalSoft, a preluat portofoliul de afaceri de la Nexia CRG Expert, membru al Nexia International, cea de-a noua cea mai mare rețea globală de firme independente de contabilitate și consultanță.

De asemenea, TotalSoft investește și în dezvoltarea unei rețele de parteneri pentru vânzarea și implementarea soluțiilor sale de business.

„Am semnat niște parteneriate cu companii care vor vinde și vor implementa soluțiile TotalSoft. Nu vorbim doar de implementarea soluțiilor noastre, ci și de implementarea unor soluții mixte, adică soluțiile noastre și soluții pe care le pot promova și partenerii”, specifică Viorica Dinu, National Sales Manager TotalSoft.

EXCLUSIV Ședință crucială pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara. Autoritatea locală și-a luat adio public de la termocentrala Mintia CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ședință crucială pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara. Autoritatea locală și-a luat adio public de la termocentrala Mintia

TotalSoft și-a consolidat, în 2020, portofoliul de clienți care numără în prezent peste 1.000 de companii, iar produsele și serviciile sunt utilizate de clienți din peste 45 de țări, de pe 4 continente. Pe plan local, clienții TotalSoft angajează peste 25% din forța de muncă activă din țară, în timp ce peste 60% dintre firmele incluse în top 100 companii din România sunt clienți TotalSoft.

TotalSoft, companie românească înființată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, DM și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de peste 500 de specialiști și proiecte în 45 de țări, pe patru continente.

TotalSoft este un furnizor de soluții ERP din România și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Produsele de top ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma Medical Software, sunt lideri de piață în România, cu aplicare în opt verticale de business: financiar, retail&distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. De asemenea, compania oferă și o suită unică de servicii de externalizare care include, pe lângă serviciile de HR și Financiar-Contabilitate, partea de digitalizare în conformitate cu cerințele GDPR.

În toamna anului 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo) din Turcia.

viewscnt
Afla mai multe despre
totalsoft
tehnologie
companie
business
it
informatic
venituri