Platforme social media, site-uri de știri și guvernamentale, afectate de întreruperi ale semnalului de internet

Platforme social media, site-uri de știri și guvernamentale, afectate de întreruperi ale semnalului de internet
scris 8 iun 2021

Întreruperi ale semnalului de internet au afectat marți mai multe platforme social media și site-uri guvernamentale și de știri din lume, eroarea fiind atribuită firmei de furnizare Fastly.

Compania a anunțat că a identificat problema și că rezolvă situația, scrie News.ro

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Aproximativ 21.000 de utilizatori Reddit au semnalat probleme în accesarea platformei social media și circa 2.000, legat de Amazon și Twitch.

Între site-urile de știri afectate se numără Financial Times, The Guardian, The New York Times și Bloomberg News.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Nu a putut fi accesat nici site-ul guvernului britanic, gov.uk.

Unele dintre pagini au început să revină la normal.

viewscnt
Afla mai multe despre
platforme social media
internet