Samsung ar putea lansa noi smartphone-uri pliabile în iulie

Samsung ar putea lansa noi smartphone-uri pliabile în iulie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 mar 2024

Al doilea eveniment Unpacked al anului ar urma să aibă loc în prima parte a lunii iulie, eveniment în cadrul căruia Samsung va lansa atât noi smartphone-uri pliabile, cât și primul inel inteligent al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unor surse din apropierea companiei coreene, citate de Sammobile, evenimentul va avea loc pe 10 iulie.

Samsung, care este unul din principalii sponsori ai Olimpiadei de anul acesta, ce începe pe 26 iulie, ar fi ales această dată tocmai pentru ca noile sale produse să fie promovate în cadrul Olimpiadei.

Peste 30 de companii și asociații semnează o scrisoare prin care critică noile reguli Apple pentru Europa CITEȘTE ȘI Peste 30 de companii și asociații semnează o scrisoare prin care critică noile reguli Apple pentru Europa

Samsung va prezenta în cadrul acestui eveniment noi generații ale smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6, care vor veni cu upgrade-uri interne, dar și cu posibile schimbări de design.

Pentru prima oară, seria Galaxy Z Fold6 ar putea fi compusă din două modele, în loc de unul singur. După modelul flagship-urilor sale, compania va comercializa un Fold6 și un Fold6 Ultra.

Diferențele se pare că vor fi făcute în primul rând la nivelul camerei foto, dar modelul Ultra va beneficia și de stylus, un ecran mai mare, mai multă memorie și spațiu de stocare.

În cadrul aceluiași eveniment, Samsung ar urma să-și lanseze și primul inel inteligent, Galaxy Ring, prezentat pentru prima oară la Mobile World Congress.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone-uri pliabile
inel inteligent