Samsung își face aplicație de știri

Samsung își face aplicație de știri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 apr 2023

Dintr-o facilitate a interfeței grafice One UI se va naște Samsung News, o aplicație de știri pentru smartphone-urile companiei coreene și, poate, nu numai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung va transforma Samsung Free în Samsung News. Samsung Free era un agregator de conținut din cadrul interfeței grafice One UI, folosită de smartphone-urile companiei, care afișa conținut video, podcast-uri, jocuri și știri din diverse surse.

Vor dispărea celelalte forme de conținut și va rămâne doar partea de știri, împărțită în două secțiuni, Read și Listen, iar aplicația se va numi, simplu, Samsung News.

Google elimină limita de fișiere impusă serviciului Drive CITEȘTE ȘI Google elimină limita de fișiere impusă serviciului Drive

Compania va oferi în continuare și celelalte forme de conținut, doar că acestea vor fi regăsite în alte aplicații, precum TV Plus și Game Launcher.

Samsung News va fi implementată începând cu 18 aprilie și va fi disponibilă gratuit.

Rămâne de văzut dacă noua aplicație va fi păstrată ca o facilitate exclusivă a smartphone-urilor Samsung sau dacă producătorul coreean o va aduce în Play Store, de unde să poată fi instalată și pe celelalte smartphone-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
aplicație
știri