Samsung numește un nou șef pentru divizia de smartphone-uri

Samsung numește un nou șef pentru divizia de smartphone-uri
scris 21 ian 2020

Roh Tae-moon este cel care se va ocupa de smartphone-urile producătorului coreean de acum înainte.

Condusă până acum de DJ Koh, divizia de smartphone-uri a Samsung va fi condusă de Roh Tae-moon, un executiv care este descris ca fiind foarte atent la facilitățile tehnice ale telefoanelor.

În vârstă de 52 de ani, Roh Tae-moon lucrează la Samsung din 1997 și a fost unul din oamenii esențiali în dezvoltarea seriei Galaxy, cea mai cunoscută serie de smartphone-uri Samsung.

Samsung Display investește 500 de milioane de dolari pentru construcția unei noi fabrici în India CITEȘTE ȘI Samsung Display investește 500 de milioane de dolari pentru construcția unei noi fabrici în India

Roh a avut un rol esențial și în răspunsul Samsung din ultimii ani pentru producătorii chinezi. Samsung a reușit să concureze mai bine cu aceștia, realizând un outsourcing pentru producția unora dintre modele, pentru a putea reduce prețurile.

Samsung este în continuare cel mai mare producător de smartphone-uri, însă, în ultimii ani, pe lângă concurența cu Apple la vârf, coreenii și-au văzut cota de piață amenințată de producătorii chinezi dispuși să vândă cât mai ieftin, chiar dacă asta însemna o marjă mică de profit.

Producătorul coreean este așteptat să-și lanseze următoarea serie de flagship-uri, Galaxy S20, pe 11 februarie. Tot atunci există indicii că va fi prezentat și al doilea smartphone pliabil al companiei.

DJ Koh va conduce în continuare divizia de IT și comunicații mobile a Samsung.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
smartphone-uri