Samsung prezintă smartphone-ul rezistent Galaxy XCover 5

 Samsung prezintă smartphone-ul rezistent Galaxy XCover 5
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 mar 2021

Samsung a prezentat Galaxy XCover 5, un smartphone despre care producătorul coreean spune că este “cel mai rezistent și performant smartphone construit pentru medii dificile”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca și versiunile precedente, XCover 5 a fost proiectat pentru a rezista la șocuri, apă și praf. Samsung spune că noul smartphone rezistă la căzături de până la 1,5 metri, ceea ce nu este o înălțime tocmai impresionantă.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

În apă, nu ar trebui să fie probleme dacă este scufundat timp de peste 30 de minute la mai bine de un metru adâncime. De asemenea, producătorul promite protecție completă împotriva prafului.

O altă caracteristică specială a lui XCover 5 este Glove Touch - funcție care permite folosirea ecranului cu mănuși - pentru domenii precum construcțiile, unde este necesară purtarea acestora.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Dincolo de hardware, Galaxy XCover 5 este promovat ca un smartphone sigur și în ceea ce privește datele. Platforma Samsung Knox, conform producătorului coreean, oferă “protecție end-to-end”, acoperind toate straturile device-ului, de la chipset, la aplicații.

Smartphone-ul este pregătit pentru o serie întreagă de scenarii de folosire, în funcție de mediul de lucru. Samsung dă drept exemplu comunicarea pe sistem walkie talkie prin Microsoft Teams, cele două companii fiind legate de mai multe parteneriate prin care Microsoft își promovează serviciile și aplicațiile.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

În spatele unui ecran LCD 720p de numai 5,2 inch, se ascund chipset-ul Exynos 850, 4GB RAM, 64GB spațiu de stocare și o baterie de 3.000 mAh detașabilă. Nu lipsește nici suportul NFC.

Camera foto principală are 16MP și poate fi folosită, cu ajutorul facilității Knox Capture, ca un cititor de coduri de bare de nivel industrial. Camera frontală are 5MP.

VIDEO PROFIT TV Vasile Godîncă-Herlea, Impetum Group: Firmele cu datorii au la îndemână mai multe metode de restructurare și trebuie să le acceseze cât mai rapid pentru a nu croniciza boala CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV Vasile Godîncă-Herlea, Impetum Group: Firmele cu datorii au la îndemână mai multe metode de restructurare și trebuie să le acceseze cât mai rapid pentru a nu croniciza boala

Galaxy XCover 5 va fi disponibil în Europa și alte piețe din 9 martie. Samsung nu spune care va fi prețul, însă în unele țări europene acesta este deja cunoscut, fiind de 290 de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy
xcover