Samsung se așteaptă să vândă peste 10 milioane de smartphone-uri pliabile în 2023

Samsung se așteaptă să vândă peste 10 milioane de smartphone-uri pliabile în 2023
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 sep 2023

Primele indicii privind performanța noilor smartphone-uri pliabile Samsung par să sugereze un succes pentru compania coreeană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a lansat pe piață luna trecută smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold5 și Z Flip5, care, din 11 august, sunt disponibile în 38 de țări europene.

La o lună distanță, compania coreeană se arată mai optimistă decât în anii trecuți privind performanța noilor smartphone-uri pliabile, în special în Europa.

Apple a emis o actualizare software de urgență, program spion Pegasus în iPhone-uri și iPad-uri CITEȘTE ȘI Apple a emis o actualizare software de urgență, program spion Pegasus în iPhone-uri și iPad-uri

Samsung spune că vânzările inițiale ale noilor sale smartphone-uri pliabile au depășit în Europa nivelul pe care-l avea seria Note, pe care acestea au înlocuit-o în portofoliul companiei.

Chiar dacă nu este vorba de un volum extraordinar de mare de vânzări, diferența dintre prețurile de vânzare ale smartphone-urilor pliabile și cele ale dispozitivelor din seria Note ar trebui să ajute compania să-și crească profitul.

Dintre cele două noi smartphone-uri pliabile, europenii par să prefere modelul Z Flip5, care seamănă cu un telefon cu clapetă și costă mai puțin decât Z Fold5.

La nivel global, compania coreeană se așteaptă să livreze peste 10 milioane de smartphone-uri pliabile (inclusiv modele mai vechi) până la finele anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone-uri pliabile
z fold5
z flip5