Samsung și-ar putea prezenta primul inel inteligent la MWC 2024

Samsung și-ar putea prezenta primul inel inteligent la MWC 2024
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 feb 2024

Luni debutează ediția din 2024 a celui mai important târg de dispozitive mobile și rețelistică, Mobile World Congress, târg la care Samsung ar putea aduce primul său smart ring.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Faptul că Samsung a lucrat în ultimii ani la un inel inteligent nu mai este demult o noutate. Zvonul circulă de multă vreme și chiar compania a confirmat existența acestuia când a lansat smartphone-urile din seria Galaxy S24.

Noutatea este că acesta va putea fi văzut, în premieră, la Mobile World Congress 2024, care va debuta luni la Barcelona.

Apple a depășit Samsung și în Europa la vânzările de smartphone-uri CITEȘTE ȘI Apple a depășit Samsung și în Europa la vânzările de smartphone-uri

Inelul va oferi experiențe personalizate, cu ajutorul inteligenței artificiale, spune Samsung, păstrând restul detaliilor pentru prezentarea de la MWC.

Cu aceeași ocazie, producătorul coreean va prezenta și noile funcții de sănătate ale seriei de smartwatch-uri Galaxy Watch6.

Sănătatea pare a fi unul din focusurile companie în ultima vreme. Recent, Samsung a primit aprobare în Statele Unite  și pentru o funcție de monitorizare a apneei în somn a ceasurilor sale.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
inel inteligent
sănătate
mwc