Samsung va lansa un serviciu de streaming pentru jocuri

Samsung va lansa un serviciu de streaming pentru jocuri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 oct 2021

Producătorul coreean este ultimul jucător care-și anunță planurile pentru piața de jocuri în cloud și se va alătura unor companii precum Google și Microsoft.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În cadrul discursului de deschidere a evenimentului Samsung Developer Conference, producătorul coreean a anunțat că va oferi un serviciu de streaming pentru jocuri.

Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online CITEȘTE ȘI Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online

Previzibil, acesta va fi integrat în platforma Tizen, care stă la baza televizoarelor companiei coreene, iar jocurilor vor putea fi jucate direct pe televizor.

Din păcate, acestea sunt toate informațiile pe care oficialii coreeni le-au oferit în legătură cu viitorul serviciu de jocuri al companiei.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

Nu se cunosc detalii concrete legate de disponibilitatea acestuia, exact de pe ce platforme va putea fi accesat, ce jocuri vor fi disponibile, ce infrastructură se folosește etc.

Cert este că Samsung va ajunge să concureze pe această piață cu servicii precum Stadia și Luna.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
jocuri