SanDisk a prezentat primul card microSD de 400 GB

SanDisk a prezentat primul card microSD de 400 GB
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 sep 2017

Alături de numeroase gadgeturi, târgul IFA Berlin 2017 a adus o premieră și în ceea ce privește cardurile de memorie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul american de soluții de stocare SanDisk a prezentat la IFA Berlin 2017 un card de memorie de 400 de GB căruia îi va reveni automat titlul de cel mai încăpător card de memorie.

Folosite în principal pentru extinderea capacității de stocare a telefoanelor mobile și pentru aparatele foto sau video, cardurile de memorie ajunseseră anul trecut la 256 GB. Recordul deținut până acum de Samsung a fost bătut de SanDisk care a reușit să strecoare într-un minuscul card microSD 400 GB.

Următorul mare update pentru Windows 10 va fi lansat pe 17 octombrie CITEȘTE ȘI Următorul mare update pentru Windows 10 va fi lansat pe 17 octombrie

Noul card de memorie al celor de la SanDisk este de tip SDXC UHS-I și face parte din clasa de performanță A1. Asta înseamnă că, la o viteză de transfer de 100 MB/s, este suficient de rapid pentru a rula fără probleme inclusiv programe.

Cei de la SanDisk nu au spus când exact va intra pe piață noul card de memorie, însă au anunțat că acesta va costa 250 de dolari, ceea nu este tocmai surprinzător pentru soluțiile de stocare care aduc un prag nou în ceea ce privește spațiul, mai ales că este și un card cu viteză mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
sandisk
microsd