SanDisk a prezentat primul card microSD de 400 GB

SanDisk a prezentat primul card microSD de 400 GB
scris 4 sep 2017

Alături de numeroase gadgeturi, târgul IFA Berlin 2017 a adus o premieră și în ceea ce privește cardurile de memorie.

Producătorul american de soluții de stocare SanDisk a prezentat la IFA Berlin 2017 un card de memorie de 400 de GB căruia îi va reveni automat titlul de cel mai încăpător card de memorie.

Folosite în principal pentru extinderea capacității de stocare a telefoanelor mobile și pentru aparatele foto sau video, cardurile de memorie ajunseseră anul trecut la 256 GB. Recordul deținut până acum de Samsung a fost bătut de SanDisk care a reușit să strecoare într-un minuscul card microSD 400 GB.

Următorul mare update pentru Windows 10 va fi lansat pe 17 octombrie CITEȘTE ȘI Următorul mare update pentru Windows 10 va fi lansat pe 17 octombrie

Noul card de memorie al celor de la SanDisk este de tip SDXC UHS-I și face parte din clasa de performanță A1. Asta înseamnă că, la o viteză de transfer de 100 MB/s, este suficient de rapid pentru a rula fără probleme inclusiv programe.

Cei de la SanDisk nu au spus când exact va intra pe piață noul card de memorie, însă au anunțat că acesta va costa 250 de dolari, ceea nu este tocmai surprinzător pentru soluțiile de stocare care aduc un prag nou în ceea ce privește spațiul, mai ales că este și un card cu viteză mare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sandisk
microsd