Șeful Apple confirmă dezvoltarea mai multor instrumente de AI

Șeful Apple confirmă dezvoltarea mai multor instrumente de AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 feb 2024

Mai multe funcții de inteligență artificială vor fi lansate pentru  produsele Apple anul acesta, a confirmat chiar șeful companiei Tim Cook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul celei mai recente conferințe ținute cu investitorii companiei, Tim Cook a spun că Apple investește „un volum enorm de energie și timp” în produse de AI care vor fi anunțate peste câteva luni.

Anunțul șefului Apple vine să confirme numeroasele zvonuri care susțineau că Apple lucrează la propriul model lingvistic, pe baza cărora va crea funcții de inteligență artificială ce vor fi integrate în propriile produse.

Un dezvoltator terț a creat o aplicație de YouTube pentru Vision Pro CITEȘTE ȘI Un dezvoltator terț a creat o aplicație de YouTube pentru Vision Pro

Deși Cook nu a intrat în detalii, pe surse se vehiculează că Apple va integra funcții de AI în produse precum iPhone și Mac-uri, dar și în aplicații precum iMessages și Music.

Unul dintre principalii beneficiari ai infuziei de inteligență artificială urmează să fie Siri. Asistentul companiei va deveni mai bun pe partea de conversație, ajungând să înțeleagă și să răspundă mai bine și mai natural interpelărilor.

Toate aceste upgrade-uri sunt așteptate să ajungă în mâinile utilizatorilor la toamnă, când Apple își va lansa noile versiuni ale sistemelor sale de operare.

Până atunci, compania ar urma să facă primele anunțuri în acest sens în luna iunie, când va avea loc conferința WWDC 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
tim cook
ai