Jannik Sinner: Trăiesc mai bine fără rețele sociale, nu-mi plac

Jannik Sinner: Trăiesc mai bine fără rețele sociale, nu-mi plac
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2024

Jucătorul de tenis Jannik Sinner nu este un mare fan al rețelelor de socializare, chiar dacă italianul poate fi urmărit pe diverse platforme digitale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Câștigătorul Australian Open 2024 a discutat despre acest aspect când a ajuns la Roma de la Melbourne, relatează News.ro.

"Personal, trăiesc mai bine fără rețelele de socializare și voi continua să fac acest lucru. Nu-mi plac rețelele sociale. Nu este adevărul. Vezi anumite lucruri, dar nu sunt adevărate", a declarat italianul.

VIDEO & FOTO Dacia merge în Raliul Dakar cu Sandrider, cel mai spectaculos model din istoria mărcii CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Dacia merge în Raliul Dakar cu Sandrider, cel mai spectaculos model din istoria mărcii

El a îndemnat tânăra generație să fie atentă la aceste instrumente, care, în opinia sa, ascund viața reală sub un strat fals de informații: "Le spun copiilor să fie atenți, pentru că poate că cineva este bolnav astăzi, dar pe rețelele de socializare, oamenii publică fotografii în care totul este bine", a adăugat Sinner.

viewscnt
Afla mai multe despre
jannik sinner
retele sociale
facebook
instagram