Seria Galaxy S10 ar putea fi compusă din 4 modele, printre care unul cu șase camere foto

Seria Galaxy S10 ar putea fi compusă din 4 modele, printre care unul cu șase camere foto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 nov 2018

S10 ar urma să fie un update major pentru seria Galaxy, o serie de a cărei performanță depinde și viitorul diviziei mobile de la Samsung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

După un an mai puțin reușit, așa cum spune și șeful diviziei de smartphone-uri a celor de la Samsung, DJ Koh, compania sud-coreeană are nevoie de o serie Galaxy S10 care să se vândă bine pentru a evita o criză pentru anii următori.

Conform unor surse apropiate companiei citate de The Wall Street Journal, Samsung va lansa trei modele “normale”, plus unul numit intern “Beyond X”, care urma să fie poziționat deasupra celor trei.

Cele trei modele S10 vor avea ecrane care vor varia între 5,8 și 6,4 inch. De asemenea, numărul total al camerelor foto va fi de la trei la cinci. Asta înseamnă, că unul din modele ar putea avea două camere pe spate și una frontală, în vreme ce pe altul va exista o combinație fie de trei camere pe spate și două frontale, fie de patru pe spate și una frontală.

Apple ar fi redus producția noilor iPhone-uri lansate anul acesta CITEȘTE ȘI Apple ar fi redus producția noilor iPhone-uri lansate anul acesta

Beyond X, pe de altă parte, se va diferenția printr-un ecran de 6,7 inch (cel mai mare dintre cele patru) și prin cele șase camere cu care va fi dotat - patru pe spate și două camere frontale.

Seria S10 va fi și prima care va beneficia de un nou design în ceea ce privește așa-numitele bretoane. Este posibil ca unele modele să aibă camera sau camere foto frontale decupate sau chiar ascunse în ecran tocmai pentru a evita bretonul.

O altă noutate ar putea fi și tehnologia de încărcare wireless inversă. La fel ca la Mate 20 Pro, aceasta ar urma să permită telefonului să încarce alte dispozitive, fie că este vorba de un alt telefon sau o pereche de căști wireless.

Toate cele patru modele ar urma să fie prezentate în luna februarie, cel mai probabil la Mobile World Congress, în Barcelona, cu mențiunea că Beyond X ar putea intra pe piață cu o anumită întârziere față de celelalte trei versiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
s10
smartphone