Seria Galaxy S20, lansată în România la prețuri "impresionante"

Seria Galaxy S20, lansată în România la prețuri "impresionante"
scris 13 mar 2020

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală a seriei Galaxy S20, formată din modelele Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra.

Seria Galaxy S20 este disponibilă în România începând de astăzi atât în magazine, cât și pe site-ul oficial al companiei, de unde pot fi achiziționate online.

Cele trei modele ajung în România cu următoarele variante coloristice:

  • Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White
  • Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White
  • Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black
Android Auto ajunge pe motociclete CITEȘTE ȘI Android Auto ajunge pe motociclete

Review-urile de până acum la noile flagship-uri Samsung nu au fost măgulitoare. Smartphone-urile din serie au fost lăudate pentru calitatea ecranului și pentru autonomia mulțumitoare.

Pe de altă parte, la camera foto au fost remarcate probleme (focus lent, portrete cu detalii estompate etc.) pe care producătorul promite să le rezolve printr-un update de software.

Se mai pune și problema prețului. Pe site-ul oficial, direct de la producător, cea mai ieftină versiune de Galaxy S20, cu 128GB stocare și fără 5G, costă 4.300 de lei. Versiunea cu 5G nu este în stoc la acest moment, dar va costa, când va fi disponibilă, 4.800 de lei.

Un Galaxy S20 ultra, cu 512GB spațiu de stocare și 5G, care nu este nici el disponibil acum pe site-ul producătorului, costă nu mai puțin de 7.400 de lei!

În fapt, singura variantă cu 5G care poate fi cumpărată direct de la Samsung acum este S20 Ultra cu 128GB, care costă 6.500 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s20
smartphone