Serviciul de video streaming deținut de Microsoft a ajuns pe primul loc în App Store

Serviciul de video streaming deținut de Microsoft a ajuns pe primul loc în App Store
scris 3 aug 2019

Nu a fost nevoie decât de “transferul” unui streamer celebru pentru ca Mixer să devină o vedetă dintr-un ilustru necunoscut.

Mixer, aplicația pentru streaming dedicată gamerilor deținută de Microsoft, a ajuns pur și simplu peste noapte în primul loc al celor mai populare aplicații pentru iOS.

Microsoft a cumpărat Mixer în 2016, pe vremea în care se numea Beam, și a încercat fără succes, până acum, să concureze cu servicii precum Twitch, care este și liderul pieței, YouTube și Facebook.

Înainte să ajungă în topul aplicațiilor de iOS, Mixer deținea doar 3% din vizualizările realizate de tot conținutul video din zona de gaming.

Facebook își pune brandul pe WhatsApp și Instagram CITEȘTE ȘI Facebook își pune brandul pe WhatsApp și Instagram

Însă, în urmă cu două zile, unul dintre cei mai populari streameri de pe Twitch, Ninja (Tyler “Ninja” Blevins), anunța că părăsește rețeaua cumpărată de Amazon în 2014 și va face pe viitor transmisiuni video exclusiv pe Mixer.

În mai puțin de 24 de le anunțul lui Ninja, serviciul celor de la Microsoft, de care nu foarte multă lume nu a auzit până acum, a înregistrat atât de multe instalări pe iOS, încât a urcat direct pe primul loc în top.

Canalul lui Ninja de Mixer a înregistrat 250.000 de urmăritori în mai puțin de două zile de când a fost creat. Pe Twitch, Ninja era urmărit de peste 14 milioane de oameni.

Serviciul de video streaming deținut de Microsoft a ajuns pe primul loc în App Store

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
mixer
twitch
streaming
video
gaming