Slovacii de la ESET deschid un centru de cercetare la Iași

Slovacii de la ESET deschid un centru de cercetare la Iași
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 13 ian 2017

Compania de securitate cibernetică slovacă ESET va deschide, la Iași, un birou destinat activităților de cercetare-dezvoltare, prima investiție de acest fel a companiei  în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Soluțiile antivirus ale ESET sunt utilizate de circa 100 de milioane de persoane la nivel global.

“Orașele Montreal din Canada și Iași din România vor găzdui două noi birouri de cercetare și dezvoltare. După un an marcat de succese în ceea ce privește rata de creștere a companiei și după deschiderea unui birou de vânzări și de distribuție în Marea Britanie și extinderea în Germania, prin biroul din Munchen, ESET va face acum noi investiții în atragerea de talentele care să suțină eforturile de cercetare pe care ESET le derulează în centrele proprii, răspândite în întreaga lume”, spun reprezentanții companiei, într-un comunicat.

Facebook va afișa reclame în cadrul clipurilor video CITEȘTE ȘI Facebook va afișa reclame în cadrul clipurilor video

În România, soluțiile antivirus ale ESET au un distribuitor unic, Axel Soft Group. În 2015, distribuitorul a înregistrat o cifră de afa­ceri netă de peste 10 mili­oane de lei și un profit net de 2,5 milioane de lei, potrivit datelor de la Minis­terul de Finanțe.

Compania, cu sediul central în Bratislava (Slovacia), mai are centre de cercetare în Slovacia, Cehia, Germania, Canada, Polonia și Marea Britanie.

“În Iași se găsesc universități de calitate și o forță de muncă talentată care a corespuns cerințelor de care aveam nevoie pentru alcătuirea unor echipe puternice și independente, responsabile cu mentenanța produselor și a tehnologiilor existente, precum și cu dezvoltarea unora noi”, afirmă Juraj Malcho, director tehnic al ESET.

viewscnt
Afla mai multe despre
eset
axel soft group
antivirus
birou cercetare
cercetare dezvoltare
centru cercetare
iasi
locuri de munca
programatori