Smartphone-ul cu ecran sensibil la presiune al celor de la Xiaomi este disponibil oficial în Europa

Smartphone-ul cu ecran sensibil la presiune al celor de la Xiaomi este disponibil oficial în Europa
scris 29 mar 2019

Prezentat oficial în urmă cu 10 zile, Black Shark 2, este acum disponibil în Europa, unde poate fi cumpărat direct de pe site-ul oficial al producătorului.

Produs de chinezii de la Xiaomi, Black Shark 2 este un smartphone de gaming care promite o experiență mai bună pentru amatorii de jocuri decât smartphone-urile obișnuite.

Dispozitivul se diferențiază în primul rând prin faptul că ecranul AMOLED de 6,39 inch poate sesiza diferite nivele de presiune în funcție de care poate fi configurat să realizeze anumite funcții.

În cele patru colțuri ale ecranului sunt patru zone care pot juca rolul unor butoane, dacă se apasă mai tare decât în mod obișnuit. Practic, zonele respective îndeplinesc o funcție la o atingere normală și altă funcție la o apăsare mai puternică.

Smartphone-urile Huawei P30 sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone. Care sunt prețurile CITEȘTE ȘI Smartphone-urile Huawei P30 sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone. Care sunt prețurile

Funcționalitatea seamănă ca principiu cu ceea ce Apple oferea prin 3D Touch, doar că diferă fundamental prin posibilitățile mai răspândite de utilizare a abordării celor de la Xiaomi.

Același ecran cu rezoluție de 1080 x 2340 pixeli se laudă cu o latență de 43.5 ms - un aspect important pentru amatorii de jocuri.

Black Shark 2 are la bază chipsetul Snapdragon 855, o baterie de 4.000 mAh ce poate fi încărcată rapid cu 27 W, senzor de amprente integrat în ecran și un sistem de răcire ce promite să reducă temperatura de funcționare la 14 grade Celsius.

Sistemul foto este compus dintr-o cameră de 48 MP și una de 12 MP, putând realiza o mărire optică a imaginii de 2X. Camera frontală are 20 MP.

Smartphone-ul este disponibil în două versiuni care costă 549 de euro (8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare) respectiv 649 de euro (12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
xiaomi
smartphone
europa