Smartphone-ul cu ecran sensibil la presiune al celor de la Xiaomi este disponibil oficial în Europa

Smartphone-ul cu ecran sensibil la presiune al celor de la Xiaomi este disponibil oficial în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 mar 2019

Prezentat oficial în urmă cu 10 zile, Black Shark 2, este acum disponibil în Europa, unde poate fi cumpărat direct de pe site-ul oficial al producătorului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Produs de chinezii de la Xiaomi, Black Shark 2 este un smartphone de gaming care promite o experiență mai bună pentru amatorii de jocuri decât smartphone-urile obișnuite.

Dispozitivul se diferențiază în primul rând prin faptul că ecranul AMOLED de 6,39 inch poate sesiza diferite nivele de presiune în funcție de care poate fi configurat să realizeze anumite funcții.

În cele patru colțuri ale ecranului sunt patru zone care pot juca rolul unor butoane, dacă se apasă mai tare decât în mod obișnuit. Practic, zonele respective îndeplinesc o funcție la o atingere normală și altă funcție la o apăsare mai puternică.

Smartphone-urile Huawei P30 sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone. Care sunt prețurile CITEȘTE ȘI Smartphone-urile Huawei P30 sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone. Care sunt prețurile

Funcționalitatea seamănă ca principiu cu ceea ce Apple oferea prin 3D Touch, doar că diferă fundamental prin posibilitățile mai răspândite de utilizare a abordării celor de la Xiaomi.

Același ecran cu rezoluție de 1080 x 2340 pixeli se laudă cu o latență de 43.5 ms - un aspect important pentru amatorii de jocuri.

Black Shark 2 are la bază chipsetul Snapdragon 855, o baterie de 4.000 mAh ce poate fi încărcată rapid cu 27 W, senzor de amprente integrat în ecran și un sistem de răcire ce promite să reducă temperatura de funcționare la 14 grade Celsius.

Sistemul foto este compus dintr-o cameră de 48 MP și una de 12 MP, putând realiza o mărire optică a imaginii de 2X. Camera frontală are 20 MP.

Smartphone-ul este disponibil în două versiuni care costă 549 de euro (8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare) respectiv 649 de euro (12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare).

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
smartphone
europa