Sony prezintă două smartphone-uri din gama de mijloc, disponibile încă din ianuarie

Sony prezintă două smartphone-uri din gama de mijloc, disponibile încă din ianuarie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 ian 2018

Sony a lansat smartphone-urile Xperia XA2 și Xperia XA2 Ultra la târgul CES 2018 care are loc la Las Vegas.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele două telefoane au la bază chipsetul Snapdragon 630 de la Qualcomm și vor fi livrate cu cea mai recentă versiune majoră de Android, Oreo. Ambele includ un senzor de amprente montat pe spate.

Xperia XA2 are un ecran de 5,2 inch, în timp ce versiunea Ultra vine cu un ecran de 6 inch – ambele cu rezoluție FullHD. Primul dispune de 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare, în timp ce al doilea face saltul la 4 GB memorie RAM și 32/64 GB spațiu intern. Nu lipsește nici slotul microSD.

FOTO Samsung a prezentat primul televizor modular CITEȘTE ȘI FOTO Samsung a prezentat primul televizor modular

XA2 și XA2 Ultra au o cameră foto de 23 MP cu f/2.0, aceeași cameră folosită de generația anterioară de flagship-uri Sony. XA2 Ultra are două camere frontale, una de 16 MP cu stabilizare optică și alta de 8 MP cu un unghi focal de 120 de grade.

Xperia XA2 are o baterie de 3.300 mAh, în timp ce XA2 Ultra dispune de o baterie de 3.580 mAh. Cele câteva grame și câțiva centimetri în plus față de modelele anterioare nu ar trebui să-i deranjeze pe cei care pun accent pe autonomie.

Reprezentanții Sony nu au anunțat cât vor costa noile sale smartphone-uri, însă au precizat că acestea vor intra pe piață la finele lunii ianuarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
smartphone
xperia
android