Spotify crește limita numărului de melodii pe care utilizatorii săi le pot descărca

Spotify crește limita numărului de melodii pe care utilizatorii săi le pot descărca
scris 14 sep 2018

Spotify a anunțat că fiecare dispozitiv pe care este instalată aplicația sa poate descărca acum până la 10.000 de melodii.

Ca și alte servicii muzicale, Spotify oferă ceea ce se numește suport offline: posibilitatea descărcării pe telefon a anumitor melodii pentru ca acestea să poată fi ascultate și când nu există o conexiune la internet.

Serviciul suedez impusese până de curând o limită arbitrară în acest sens. Puteau fi descărcate cel mult 3.333 de melodii pe un device.

Cum spațiul de stocare al dispozitivelor mobile a crescut, cu el au crescut și pretențiile utilizatorilor în ceea ce privește muzica salvată local. De aceea și Spotify a decis să crească această limită la 10.000 de cântece.

Înlocuirea bateriilor de iPhone va costa mai mult din 2019. Noile prețuri CITEȘTE ȘI Înlocuirea bateriilor de iPhone va costa mai mult din 2019. Noile prețuri

Cu aceeași ocazie, Spotify a mai ridicat o limitare. Dacă până acum un cont avea libertatea de a descărca melodii pe cel mult trei dispozitive, acum același lucru poate fi realizat pe cinci device-uri.

Astfel, se ajunge la o limită totală de 50.000 de melodii ce pot fi descărcate pentru a fi ascultate offline: 10.000 de melodii pentru fiecare din cele cinci dispozitive suportate de un cont.

Spotify mai are o impusă o limitare pe care o parte a utilizatorilor așteaptă să dispară. Este vorba de limita de 10.000 de melodii care pot fi incluse în propria colecție muzicală.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzica