Startup-ul românesc Archbee a atras o finanțare de 1 milion de dolari

Startup-ul românesc Archbee a atras o finanțare de 1 milion de dolari
scris 20 iul 2021

Archbee, un startup fondat de Dragoș Bulugean, a atras o finanțare de 1 milion de dolari, runda fiind condusă de fondul Inovo Venture Partners.

Compania, care furnizează o soluție de documentație pentru ingineri, a fost acceptată și în accelatorul american YCombinator, care a sprijinit anterior startup-uri ca Airbnb, DoorDash sau Coinbase.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Archbee a fost fondat în anul 2019 și furnizează instrumente pentru companiile de dezvoltare software, care ajută la organizarea informațiilor cheie astfel încât să poată fi accesate de toți angajații din toate departamentele și echipele.

Dragoș Bulugean a fondat compania după mai mulți ani în care a lucrat a companii de software. 

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Bulugean a absolvit Facultatea de Automatică Calculatoare și Electronică la Universitatea din Craiova.

viewscnt
Afla mai multe despre
archbee
dragos bulugean
startup