Stocurile componentelor de schimb ale magazinelor Apple scad

Stocurile componentelor de schimb ale magazinelor Apple scad
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 mar 2020

Coronavirusul face ca Apple să aibă probleme nu doar cu producerea telefoanelor, ci și cu piesele de schimb necesare pentru reparații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Posesorii de iPhone care vor merge în perioada următoare în service-urile Apple sau autorizate de Apple pentru reparații, ar putea avea neplăcuta surpriză de a afla că nu există pe stoc componenta necesară.

Sub protecția anonimatului, mai mulți angajați din magazinele Apple au povestit pentru Bloomberg despre situația componentelor pentru reparații.

Un angajat american al Amazon, infectat cu coronavirus CITEȘTE ȘI Un angajat american al Amazon, infectat cu coronavirus

Aceștia au fost înștiințați de Apple că, pentru câteva săptămâni, se vor confrunta cu stocuri mici pentru componentele de schimb.

Apple i-a mai instruit pe reprezentanții magazinelor sale să le ofere clienților alt telefon cu împrumut, până reparația se poate realiza. Asta nu garantează că vor exista iPhone-uri de împrumut pentru toți clienții.

Apple și alte companii se confruntă deja de mai multe săptămâni cu probleme de stocuri și producție, după ce producătorii cu care lucrează au întrerupt producția sau au redus nivelul acesteia.

Gigantul american a anunțat deja că va obține venituri mai mici în primul trimestru decât cele la care se aștepta, tocmai din cauza acestor probleme.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone