Telegram a trecut de 1 miliard de instalări

Telegram a trecut de 1 miliard de instalări
scris 1 sep 2021

Aplicația de comunicare Telegram, unul dintre cei mai mari rivali ai WhatsApp, a intrat în clubul select al aplicațiilor cu peste 1 miliard de download-uri.

Telegram a avut o primă jumătate de an excelentă, când a crescut într-un ritm accelerat. În primul semestru al anului, conform Sensor Tower, Telegram a însumat 214,7 milioane de instalări.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Comparativ cu aceeași perioadă din 2020, când număra 133 de milioane de download-uri, Telegram a crescut cu cu 61% mai mult în prima jumătate a acestui an.

Astfel, Telegram a intrat în clubul select al aplicațiilor cu peste 1 miliard de instalări. Au ajuns, până acum, la acest nivel doar 15 aplicații, printre care se numără WhatsApp, Messenger, Facebook, Instagram, Snapchat, Spotify și Netflix.

Telegram, care a beneficiat și de valul anti-Facebook declanșat de modificările aduse politicilor WhatsApp la începutul anului, este foarte populară în India, care reprezintă 22% din întreaga bază de utilizatori ai aplicației.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

După India, Rusia, cu 10%, și Indonezia, cu 8%, sunt țările cu cele mai însemnate procente din numărul total de utilizatori ai aplicației disponibile pe toate platformele majore.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Telegram a lansat anul acesta funcția de comunicare video pentru grupuri, a cărei limită de participare a ridicat-o recent. Până la 1.000 de persoane pot participa la o conferință video realizată cu Telegram.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
chat
video
comunicare