Telegram are 1 milion de abonați

Telegram are 1 milion de abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 dec 2022

1 milion de oameni plătesc deja pentru noul abonament Premium lansat recent de Telegram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șeful și fondatorul Telegram Pavel Durov a anunțat că abonamentul Premium al aplicației de comunicare are deja 1 milion de plătitori.

Deși veniturile actuale din abonamente reprezintă doar o mică parte din veniturile totale ale companie, abonamentul poate fi deja considerat un un exemplu de succes, spune Durov.

Microsoft va scumpi jocurile de Xbox CITEȘTE ȘI Microsoft va scumpi jocurile de Xbox

Șeful companiei speră ca abonamentul Premium să aducă la fel de mulți bani precum reclamele care sunt afișate în cadrul marilor canale de discuții ale serviciului.

Abonamentul Premium a fost lansat la finele lunii iunie și oferă o serie de funcții suplimentare, la care restul utilizatorilor nu au acces, precum posibilitatea trimiterii fișierelor de până la 4GB, prioritate la download și mai multe emoji-uri.

În România, abonamentul Premium costă 28 de lei pe lună.

Telegram are peste 700 de milioane de utilizatori, ceea ce înseamnă că există mult loc de creștere pentru Premium, dacă acesta va deveni mai atractiv pe viitor pentru a convinge mai mulți utilizatori să se aboneze.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
premium
chat
comunicare