Telegram extinde capacitatea pentru conferințe

Telegram extinde capacitatea pentru conferințe
scris 2 aug 2021

Intrat târziu pe zona apelurilor video, Telegram ridică rapid ștacheta și ajunge să primească până la 1.000 de persoane la o conferință video.

Telegram a anunțat extinderea capacității pentru funcția de comunicare video. Acum, la o astfel de conferință, pot participa până la 1.000 de utilizatori. Cu mențiunea că nu toți pot transmite imagini.

1.000 de persoane pot participa la conferințele video în calitate de spectatori, însă doar 30 dintre aceștia poate transmite imaginile luate de camerele propriile dispozitive. Restul de 970 sunt doar spectatori.

Motorola anunță smartphone-urile Edge 20, 20 Pro și 20 Lite CITEȘTE ȘI Motorola anunță smartphone-urile Edge 20, 20 Pro și 20 Lite

Chiar și așa, acomodarea a până la 30 de vorbitori și 970 de spectatori este o realizarea importantă pentru o aplicație de chat, mai degrabă similară cu WhatsApp, decât cu aplicațiile dedicate conferințelor video, precum Zoom.

Cu aceeași ocazie, a fost îmbunătățită calitatea imaginii pentru conferințele video, acestea putând acum fi văzute la o rezoluție mai mare.

În plus, Telegram promite că va continua să lucreze la acomodarea a și mai multor persoane care să poată participa la conferințe, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil în câteva luni, limita va fi mai mare de 1.000 de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
video