Threads va avea, în curând, o versiune web

Threads va avea, în curând, o versiune web
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 aug 2023

Cea mai nouă rețea socială Meta, Threads, va putea fi accesată și din browser-ul web, ca alternativă la aplicațiile mobile dedicate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cândva în următoarele săptămâni, Meta va lansa o versiune web pentru rețeaua socială Threads, anunță chiar Mark Zuckerberg pe aceeași rețea socială.

Versiunea web vine să ofere o alternativă la aplicațiile dedicate și oferă acces și de pe desktop la noua rețea socială a companiei americane.

ANUNȚ TikTok își schimbă modul de funcționare CITEȘTE ȘI ANUNȚ TikTok își schimbă modul de funcționare

Tot în următoarele săptămâni va fi implementată și o funcție de căutare, care va facilita găsirea conținutului. În prezent, căutarea scoate la iveală doar conturile care există în cadrul rețelei.

Cele două facilități vor creștere funcționalitatea rețelei sociale lansate de Meta pe repede înainte, pentru a putea concura cât mai curând cu X (Twitter).

Compania a ales să lanseze rețeaua lipsită de multe dintre facilitățile care există în mod normal la platformele similare, plănuind să lanseze apoi treptat update-uri prin care să integreze funcționalități noi.

Strategia a dat roade, cel puțin în prima fază. Threads a trecut de 100 de milioane de utilizatori în mai puțin de cinci zile, ajungând la acest nivel mai repede decât orice altă platformă.

viewscnt
Afla mai multe despre
threads
web
mark zuckerberg
meta