X ia cu forța încă un cont de utilizator

X ia cu forța încă un cont de utilizator
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 aug 2023

După contul @x, X Corp, fostă Twitter, a preluat cu de la sine putere și contul @music de la un utilizator care-l deținea de 16 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Elon Musk și X au pus stăpânire pe un alt cont deținut de unul dintre utilizatorii platformei cunoscută până nu demult drept Twitter. Aceștia au preluat controlul contului @music.

@music a fost deținut de Jeremy Vaught, un american din Ohio, încă din 2007. Acesta s-a plâns pe contul personal de X l-a jecmănit, luându-i pur și simplu contul pe care îl crease în urmă cu 16 ani.

Meta a lansat o suită AI pentru crearea muzicii CITEȘTE ȘI Meta a lansat o suită AI pentru crearea muzicii

Pe vremea în care se numea Twitter, rețeaua socială folosea contul @TwitterMusic pentru a promova melodii noi și artiști. Între timp, s-a renunțat la acel cont, pentru ca acum să se treacă la @music.

Este deja a doua oară când platforma socială deținută acum de Elon Musk preia pur și simplu controlul unui cont de utilizator, după ce ce a preluat contul @x, care este noul cont oficial al rețelei.

În ambele cazuri, preluarea s-a făcut cu forța, fără o avertizare și fără să fie plătită vreo compensație celui care deținea contul.

Nu este exclus ca Elon Musk să aibă planuri pentru integrarea unui serviciu de streaming audio în cadrul „super aplicației” pe care vrea să o construiască pe scheletul rețelei sociale.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
x
elon musk
music