TikTok a ajuns la un miliard de utilizatori activi lunari

TikTok a ajuns la un miliard de utilizatori activi lunari
scris 28 sep 2021

 

Aplicația chineză TikTok a anunțat că a depășit pragul de 1 miliard de utilizatori la nivel global.

Oameni din toată lumea folosesc TikTok pentru a se juca, învăța, râde sau pentru a descoperi lucruri noi, iar platforma este utilizată de o comunitate diversă de familii, afaceri mici și creatori, scrie News.ro.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

„Din Singapore, São Paolo, Stockholm sau Seattle, TikTok îi sărbătorește pe creatorii care inspiră, pe artiștii care lansează albume de succes, brandurile care îi ajută pe oameni să descopere produse pe care le iubesc, comunitățile care ne inspiră și oamenii care ne fac să râdem și să dansăm”, se arată într-un comunicat.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. „Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie”.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

TikTok are birouri în Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
video