TikTok, noua senzație din social media - mai descărcat decât aplicația de Facebook

TikTok, noua senzație din social media - mai descărcat decât aplicația de Facebook
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 mai 2019

TikTok, noua senzație din social media, a fost devansată la numărul de download-uri din primul trimestru al anului doar de WhatsApp și Messenger.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Pentru al cincilea trimestru la rând, TikTok a fost pe primul loc în topul aplicațiilor de iOS. Cu 33 de milioane de download-uri, aceasta a fost urmată în App Store, conform unui studiu Sensor Tower, de YouTube, Instagram, WhatsApp și Messenger.

Surprinzător, ținând cont de popularitatea foarte mare din piețele emergente, TikTok nu a avut aceeași performanță și pe Android, unde a ocupat al treilea loc în clasamentul realizat în funcție de numărul de download-uri.

Primul loc pe platforma celor de la Google l-a ocupat WhatsApp, cu 199 de milioane de instalări. Aceasta a fost urmată de Messenger, TikTok, Facebook și Instagram.

VIDEO Motorola lansează smartphone-ul one vision în România CITEȘTE ȘI VIDEO Motorola lansează smartphone-ul one vision în România

Toate cele trei aplicații deținute de Facebook care se regăsesc în top 5 au avut individual peste 150 de milioane de instalări.

TikTok a fost în mod special populară în India, unde numărul utilizatorilor a crescut de peste 8 ori, ajungând la 88,6 milioane.

Pentru că în luna aprilie a fost interzisă temporar în India din cauza conținutului pornografic, cifrele TikTok pentru trimestrul următor s-ar putea să aibă de suferit.

Combinând cifrele celor două mari platforme mobile, topul celor mai populare aplicații este compus, în ordine, din WhatsApp, Messenger, TikTok, Facebook și Instagram.

TikTok a depășit aplicația de Facebook în topul comun, fiind și singura aplicație din top 5 care nu este deținută de Facebook.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
facebook
whatsapp
messenger
aplicatii
android
ios