TikTok are un nou program pentru recompensarea creatorilor de conținut

TikTok are un nou program pentru recompensarea creatorilor de conținut
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 feb 2023

Un nou fond menit să atragă și să motiveze creatorii de conținut va începe să fie implementat de TikTok, însă, acesta vine cu condiții mai stricte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

The Creativity Program, cum se numește noul program de recompensare a creatorilor de conținut pus la punct de TikTok, este deja al doilea astfel de program implementat de companie, după destul de criticatul Creator Fund.

Deși nu există deocamdată foarte multe informații despre noul program, se știe că, pentru a fi eligibili, utilizatorii trebuie să aibă peste 18 ani, să respecte regulile platformei și să aibă peste un anumit număr de urmăritori și de afișări.

WhatsApp adaugă suport pentru modul Picture-in-Picture pe iPhone CITEȘTE ȘI WhatsApp adaugă suport pentru modul Picture-in-Picture pe iPhone

Compania nu a oferit detalii privind numărul minim de urmăritori, însă, pe surse se vorbește de 100.000, ceea este o creștere importată față de programul anterior, unde pragul era stabilit 10.000.

Mai există o condiție importantă pentru participarea la noul program - creatorii trebuie să posteze conținut mai lung de un minut. Asta arată că platforma chineză este dispusă să se depărteze de originile de rețea pentru short-form video și să migreze spre conținut mai lung, care acomodează mai multă reclamă.

The Creativity Program este, deocamdată, disponibil doar în Statele Unite și doar pe bază de invitație, în cărți fiind o extindere în lunile următoare.

Anteriorul program pentru creatorii de conținut derulat de TikTok, lansat în 2020, a fost criticat de mulți participanți, care s-au plâns că au primit doar câțiva dolari pentru clipuri cu milioane de afișări.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
creatori
conținut