TikTok crește limita de timp impusă filmărilor

TikTok crește limita de timp impusă filmărilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 iul 2021

Utilizatorii popularei platforme de video vor putea, foarte curând, să posteze filmări de trei ori mai lungi decât până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TikTok anunță că a început să ridice limita clipurilor care pot fi postate, de la 1 minut, la 3 minute. În următoarele săptămâni, toți utilizatori rețelei sociale vor putea publica clipuri de până la 3 minute.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Compania chineză spune că este necesară creșterea limitei pentru a da mai multă libertate creatorilor de conținut. O altă explicație ar fi că filmările mai lungi acomodează și mai multe reclame.

Filmările de până la 3 minute au fost testate în cadrul platformei începând cu luna decembrie. Acestea erau permise pentru un număr limitat de categorii, precum cea culinară, fiind vizibile, la fel, unui mic număr de utilizatori.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Nu se știe, deocamdată, în ce fel va fi modificat algoritmul de rankare, după creșterea limitei. Este posibil ca, datorită faptului că ajută la creșterea timpului petrecut în rețea, clipurile mai lungi să fie favorizate și să ajungă mai vizibile în cadrul rețelei.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

TikTok are peste 1 miliard de utilizatori la nivel global, cei mai mulți dintre aceștia fiind tineri. Categoria de vârstă dominantă este 15-25 de ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
minute
video